Opis

Opis:
KETO GRANOLA Malina Čokolada je ukusan hrskavi muesli s niskim udjelom ugljikohidrata koji je savršen za keto prehranu sa smanjenim udjelom ugljikohidrata. Vegan fitness muesli nema dodanog šećera i ne sadrži maltitol. Umjesto toga, proizvođač TULIPANS koristi eritritol za koji je poznato da ne podiže razinu šećera u krvi. Stabilan šećer u krvi smanjuje osjećaj gladi i povećava učinkovitost.

Ostali sastojci nevjerojatno hrskavog mueslija s niskim udjelom ugljikohidrata KETO GRANOLA su samo kokos, orašasti plodovi i sjemenke pečeni na niskoj temperaturi. Stoga se KETO GRANOLA posebno dobro podnosi. Okus je zaokružen vanilijom. Za razliku od ostalih mueslija s niskim udjelom ugljikohidrata, mi ne koristimo zobene pahuljice, žitarice ili soju. Nakon otvaranja, muesle s niskim udjelom ugljikohidrata treba čuvati dobro zatvorene i potrošiti u roku od 4 tjedna. Našu granolu s niskim udjelom ugljikohidrata možete namočiti preko noći u jogurt ili mlijeko i uživati sljedeće jutro. Začudit ​​ćete se kako se okus razvija.

Savjet: Priuštite si KETO GRANOLA hrskavi muesli kao međuobrok.

Neto težina: 250 g

Sastojci: Sjemenke suncokreta, kokos, BADEM, sredstvo za povećanje volumena: polidekstroza, zaslađivač: eritritol, čokolada (kakao masa, zaslađivač: eritritol, steviol glikozidi; emulgator: lecitin), visoko oleinsko suncokretovo ulje, liofilizirana raspršnica sušena u prahu 1%, aroma, emulgator: lecitin (SOJA), sol.

Napomena: Čuvati od vrućine i čuvati na suhom mjestu. Nakon otvaranja potrošiti u roku od 4 tjedna.

 

Nutritivne vrijednosti na 100 g:

 

Energija 2262 kJ/ 548 cal
Masti 47 g
od čega zasićene masne kiseline 19 g
Ugljikohidrati 19 g
od čega šećeri 3,5 g
od čega polioli 10 g
Bjelančevine 14 g
Vlakna 16 g
Soli 0,1 g