Opis
Kruh s apsolutno najnižim udjelom ugljikohidrata na tržištu, SAMO 1,4 % (od čega šećeri 0,03 %).
Prosječne vrijednosti na 100 g proizvoda:
-
SAMO 1,4 g ugljikohidrata
-
16 g proteina
-
27 g vlakana
-
bez palminog ulja
-
s otpornim škrobom tapioke
SASTOJCI:
Škrob od tapioke 53% (izvan EU), pšenični gluten, biljna vlakna (zobena vlakna, bambusova vlakna), kokosova mast, sol, emulgatori: mono i digliceridi masnih kiselina (sadrži soju), pivski kvasac, kokosova mast, regulator kiselosti: askorbinska kiselina, prirodna aroma, voda, ulje kikirikija. Može sadržavati tragove mlijeka, jaja, orašastih plodova, senfa, soje, sezama.
Nutritivne vrijednosti na 100 g:
Energija | 1163 kJ/ 264 Kcal |
Ugljikohidrati | 1,4 g |
od čega šećeri | 0,8 g |
Masti | 9,8 g |
od čega zasićene | 3,3 g |
Bjelančevine | 16 g |
Sol | 1,7 g |
Vlakna | 27 g |