Opis

Kruh s apsolutno najnižim udjelom ugljikohidrata na tržištu, SAMO 1,4 % (od čega šećeri 0,03 %).

Prosječne vrijednosti na 100 g proizvoda:

  • SAMO 1,4 g ugljikohidrata

  • 16 g proteina

  • 27 g vlakana

  • bez palminog ulja

  • s otpornim škrobom tapioke

 

SASTOJCI:

Škrob od tapioke 53% (izvan EU), pšenični gluten, biljna vlakna (zobena vlakna, bambusova vlakna), kokosova mast, sol, emulgatori: mono i digliceridi masnih kiselina (sadrži soju), pivski kvasac, kokosova mast, regulator kiselosti: askorbinska kiselina, prirodna aroma, voda, ulje kikirikija. Može sadržavati tragove mlijeka, jaja, orašastih plodova, senfa, soje, sezama.

 

Nutritivne vrijednosti na 100 g:

Energija 1163 kJ/ 264 Kcal
Ugljikohidrati 1,4 g
   od čega šećeri 0,8 g
Masti 9,8 g
   od čega zasićene 3,3 g
Bjelančevine 16 g
Sol 1,7 g
Vlakna 27 g