Ako je nova godina donijela nove planove o zdravijem stilu života, vježbanju, prehrani ili jednostavno uravnoteženom životu u kojem briga za tijelo nije na dnu ljestvice prioriteta, mi ti donosimo dodatnu motivaciju. Često kada donosimo nove odluke i usvajamo nove rutine, negdje na pola puta izgubimo volju i ponekad odustanemo. Zato nam je svima svakodnevno potrebna podrška. A ima li bolje muze u 21. st. za recepte, vježbe i planove prehrane od IG? Bilo da ove godine

  • više vježbaš
  • bolje jedeš
  • isprobavaš keto
  • ili jednostavno brineš za sebe i svoje tijelo

ovih deset profila pomoći će ti da što lakše ostvariš svoje ciljeve. Zaprati ih i potraži svoju dnevnu dozu inspiracije.

 

1. Keto ishrana

Kada si na Keto i nemaš ideje što kuhati ovaj tjedan, tu je profil Keto ishrana na kojem možeš pronaći pregršt recepata i preporuka koje može isprobati te usvojiti baš svatko.

2. Keto for home

Šarenilo, zdravlje, mood boost. Kada otvorite ovaj profil to su asocijacije koje vjerojatno nikada ne biste povezali sa receptima koji su dijetalnog režima. Uz ovaj profil vrlo lako možeš stvoriti svoj tjedni jelovnik.

3. Keto_paleo_sretnamama

Ima li išta gore kada svi jedu nešto slatko, a ti si na keto prehrani? Ne brini, evo ideje kako stvoriti svoj slatki svijet keto slastica. Marija s profila keto_paleo_sretnamama donosi pregršt ideja svojim receptima za sve prigode – blagdane, rođendane ili jednostavno one večeri kada nam se baš jaaako jede nešto slatko.

4. Martina Boss

Ne znaš gdje i kako vježbati ili nemaš vremena za odlazak u teretane i fitness centre? Ne brini, Martina Boss ima rješenje. Uz njenu aplikaciju možeš neometano vježbati bilo kada i to u svom domu, a na njenom IG profilu pronađi svoj svakodnevni podsjetnik zašto je pokret potreban tvom tijelu.

5. Ivana Barišić

Želiš smršaviti, imaš zdravstvenih problema povezanih s prehranom ili jednostavno želiš uvesti vrijednosno bogate namirnice u svoje jelovnike? Zaprati nutricionisticu Ivanu i potraži savjete na njenom profilu.

6. Fitness i napolitanke

Svi smo čuli za intuitivnu njegu lica, a što kada bismo ti rekli da postoji i intuitivna prehrana? Mateja Klemenčić Klicper vodi te prema izlasku iz začaranog kruga dijeta, prejedanja i nezadovoljstva tijelom. Na profilu saznaj što je to intuitivno hranjenje i kretanje.

7. Girly fitness

Svijet online treninga nikada nije bio dostupniji! Ovo je profil koji je mnogima pomogao ostvariti dobar osjećaj u svom tijelu, a uz programe vježbanja donosi i ideje za zdrave obroke.

8. Nutrimanijak

Volimo online svijet jer u njemu na tako jednostavna i brz način možemo doći do novih znanja i informacija. Dora Ivić nutricionistica je koja na svom profilu educira o istinama i mitovima u vezi prehrane, a donosi i super prijedloge za doručak/užinu/ručak…

9. Lady sarma

Naziv profila nas možda podsjeća na prehranu koja nije lagana, ali kuhinja ove dame sve je samo ne high carb. Originalna i jednostavna u svojim receptima, Nina donosi slatko-slane ideje koje ćeš htjeti isprobati već danas.

10. Mady Morrison

Ako si u potrazi za vježbama koje su jednostavne za pratiti i maksimalno traju 30 min ovo je profil za tebe. Pokreni se s Mady, opusti svoje mišiće na kraju dana ili unesi posebnu jutarnju energiju Mady također ima i svoj YT kanal nakon kojeg više nećeš imati isprike zašto ne vježbati.

Izvor: gpointstudio (Freepik)