20 minuta

8 kolačića

Sastojci za koru

  • 1 šalica bademovog brašna
  • 3 žlice neslanog maslaca, otopljenog
  • 2 žlice Slatko kao šećer
  • ⅛ žličice cimeta
  • ¼ žličice soli

Sastojci za cheesecake

  • 300 g krem ​​sira, omekšanog
  • ¼ šalice Slatko kao šećer
  • 2 žlice eritritola u prahu
  • 2 žlice kiselog vrhnja
  • 1 čajna žličica soka od limuna
  • ½ žličice Good Good kapi vanilije
  • ¾ šalice masnog vrhnja

Sastojci za voćni preljev

  • ½ šalice Good Good džema bez dodanog šećera, bilo kojeg okusa
  • Voće za ukras, po želji

Upute

Korak 1: Kalup za kolače obložite s 8 papirnatih uložaka.

Korak 2: U srednjoj posudi umutite sve sastojke za koru dok se dobro ne sjedine.

Korak 3: Ravnomjerno rasporedite smjesu za koru između 8 uložaka za kolače.

Korak 4: Pomoću mjerne čašice čvrsto pritisnite smjesu za koru.

Korak 5: Kore stavite u hladnjak dok pripremate filu za cheesecake.

Korak 6: U velikoj zdjeli istucite krem ​​sir, slatko poput šećera i eritritol u prahu dok ne postane
pahuljasto.

Korak 7: Dodajte kiselo vrhnje, limunov sok i vaniliju, a zatim ponovno miješajte dok se potpuno ne
izmiješa.

Korak 8: Stavite srednju zdjelu u zamrzivač da se ohladi 5 minuta.

Korak 9: Gusto vrhnje stavite u ohlađenu zdjelu i miksajte električnom miješalicom dok ne postignete
srednje vrhove.

Korak 10: Umiješajte šlag, ⅓ po jednu, u smjesu od kremastog sira.

Korak 11: Ravnomjerno rasporedite po ohlađenim korama.

Korak 12: Čvrsto tapkajte kalup za kolače po radnoj površini ili špatulom rasporedite filu.

Korak 13: Pokrijte i ohladite zalogaje cheesecakea u hladnjaku dok se ne stegnu, oko 2 sata.

Korak 14: Prelijte svaki zalogaj kolača od sira s 1 žlicom džema i voća.