Keto pločice su zdravi i hrskavi niskokalorični slatkiši različitih bogatih okusa koji u potpunosti odgovaraju popularnoj i efikasnoj keto dijeti.

Ketogena dijeta danas je rasprostranjena, prihvaćena i pomno analizirana. U svojoj biti – keto dijeta uspješno prilagođava tijelo novim navikama kako bi optimalno funkcioniralo i izbacilo nepotrebne kilograme.

Tako pomoću ove vrlo efikasne dijete tijelo koristi slobodne masne kiseline kao izvor energije, a u stanju ketoze tijelo ima drugi izvor energije umjesto ugljikohidrata te u procesu izbacuje druge štetne tvari koje se nakupljaju u našem organizmu.

Keto pločica kao zdrava zamjena za omiljenu čokoladu (foto: pixabay)

KETO PLOČICE UMJESTO KLASIČNIH SLASTICA

Budući da je keto pločica u potpunosti zdravi slatkiš, ona je, naravno, keto friendly i općeprihvaćena grickalica koja odgovara uobičajenoj potrebi za unosom određenih tvari.

Upravo zbog toga priprema, sastav i svrha proteinske čokoladice zamjenjuje svaku potrebu za klasičnim slasticama koje u sebi imaju velike količine nezdravog šećera i sastava koji se u tijelu nakupljaju i tvore višak kilograma.

Mogli bismo reći kako je proteinska pločica najzdravija slastica na svijetu koja odgovara svakoj prehrambenoj potrebi, bilo da se radi o doručku, obroku nakon ručka ili večere.

Zadovoljstvo sobom i načinom života nema cijenu (foto: pixabay)

KETO DIJETA KAO NAČIN ŽIVOTA

Potpuno je prirodno i svojstveno čovjeku imati svoj ritam, dinamiku, navike i slobodu utvrđivati određene stavove po pitanju gotovo svih stvari koje su važne za život.

U suvremenom svijetu, srećom, važnost prehrane, tjelovježbe i analiza sastava tvari koje se nalaze u našoj prehrani teme su od esencijalne važnosti.

Upravo zbog toga imamo erupciju informacija u kojima se, iskreno govoreći, čovjek često može i pogubiti. Zato je vrlo važno definirati stvari i koračati ispravnim putem koji se dokazuje u svakodnevnom životu.

Slobodno se može reći kako je keto dijeta i prehrana u svojem bogatstvu zapravo način života. I to je razlog zašto u našoj Good Good ponudi imamo vrhunske keto pločice za keto način života.

Standardi su važni za poznavanje onoga što jedemo (foto: pixabay)

ZDRAVE MASTI

Good Good proteinske čokoladice, naglasili smo, izvrsne su po svojem sastavu te u potpunosti zamjenjuju prirodnu potrebu za slatkim. Osim toga, izrađene su unutar keto dijetalnih standarda.

Bilo da nam se u jutarnjem miru jede banana u kombinaciji s bademom, kroz dan Malina Cheesecake ili u kasnijim satima Keto slana karamela – ovi slatkiši prijat će vam zbog bogatstva okusa.

Dakle, keto pločice su:

  • niskokalorične
  • bez dodanog šećera
  • bez umjetnih sladila
  • s niskim udjelom ugljikohidrata
  • odličnog okusa

Budući da Good Good keto pločice sadrže preko 4g zdravih masti po obroku – perfektno se uklapaju u keto način života.

Bili mi profesionalci ili povremeni rekreativci – keto pločice rade u našu korist (foto: pixabay)

BENEFITI NADOHVAT RUKE

Uz onaj dio o analizi hrane u današnjem svakodnevnom životu dodajemo još jedan važan čimbenik – svakodnevno treniranje i vježbanje.

Jedna od najvećih prednosti keto pločica jest to da ne moramo biti strastveni i posvećeni sportaši kako bi konzumacija pločice bila smislena i korisna.

Zajedno s redovitim i specifičnim obrocima u keto prehrani – keto pločica popunjava onu poznatu prazninu koju osjećamo kada su nam razmaci između konkretnih obroka veći.

Uz sve navedene prednosti, one mogu biti i „pomagačice“ da tijelo ostane u stanju ketoze. A ako baš pripadamo krugu ljudi koji su u kontinuiranom treningu – keto pločice mogu pomoći tijelu u procesu oporavljanja nakon treninga.

Dakle, keto dijetalna pločica, koja nam je, zapravo, uvijek nadohvat ruke nudi višestruke benefite i to vrlo lako možemo iskoristiti.

Život bez šećera može biti sladak (foto: pixabay)

MINIMALAN UNOS UGLJIKOHIDRATA

Ketogenom dijetom postižemo ono što je u prošlosti bilo gotovo nezamislivo – nikakav ili minimalan unos bjelančevina i ugljikohidrata.

Naravno, to se odnosi i na svima omiljenu brzo – usputnu hranu koja je puna nezdravih tvari i rafiniranog šećera koji izaziva određenu vrstu ovisnosti, dok nam svaki stručnjak danas strastveno govori kako generacijski takvu vrstu unosa moramo smanjiti.

Šećer naprosto trebamo drastično umanjiti ili izbaciti zbog kaloričnosti, nedostatka vitamina i minerala, uzroka mnogih bolesti i svih dostatnih razloga koji su široj javnosti opće poznati.

I upravo zahvaljujući keto pločicama – život bez klasičnih slastica nije gorak već jednako sladak.

Stoga, najtoplije preporučujemo hrabrost i odvažnost upustiti se u avanturu keto načina života i koristi će biti zajamčene. Kako u fizičkoj formi, tako i u mentalnoj kroz izgradnju karaktera ?

 

Izvori:

bbcgoodfood.com/howto/guide/what-ketogenic-diet

ruled.me/guide-keto-diet